ÇevreGündemHayatManşet

SAHİPSİZ HAYVANLAR İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu arasında protokol imzalandı.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu Başkanı İnci Kutay, çalışma grubu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz ve Veteriner İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

Bodrum Belediyesi ile Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu arasında imzalanan protokol ile birlikte 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve uygulama yönetmeliği doğrultusunda sahipsiz hayvanların sorunlarının tespit edilmesi, hayvan refahının ve bakımlarının sağlanması, barınma ve beslenmeleri için gerekli ortamların oluşturulması, kimliklendirilmeleri, üremelerinin kontrol edilmesi, yasal uyarı tabelalarının konulması ve hayvan sevgisinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Protokol kapsamında çalışmalar sahipsiz hayvanların yaşam alanları ile Bodrum Belediyesi’nin geçici hayvan bakım evi ve rehabilitasyon merkezlerinden başlayacak.

escort denizli

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu