EkonomiGündemManşet

PALMARİNA’DA YACHTSHOW EURASIA FUARI

via fuar palmarina-500x285İkinci el teknelerin ve denize inmeye hazır sıfır stok teknelerin görücüye çıktığı Yachtshow Eurasia, bu yıl 14 Haziran’da Bodrum Palmarina’da yapılacak. Yacht Show Eurasia’da 11 tanesi lansman teknesi olmak üzere 180 tekne satışa sunuluyor.

Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai gibi Ortadoğu ülkelerinden yoğun ziyaretçi talebi alan Yacht Show Eurasia, İngiltere, Rusya, Azerbaycan gibi ülkelerden özellikle ikinci el tekneler için ziyaretçi ağırlayacak. Birçok ünlü ismin teknesinin de satışa çıkacağı Yacht Show Eurasia’da, boyutları 3 Metre ile 40 metre arasında değişen toplam değeri 340 Milyon TL’yi bulan tekne satışa sunuluyor. En ucuzu 27 bin Tl’den başlayan teknelerin en pahalısı ise  9 Milyon 9 Euro (36 Milyon TL ) ile Zanziba isimli Ultra Lüks Yelkenli.  Yerli üretim bir tekne olan Zanziba’nın donanımı Gerry Dykstra tarafından tasarlanmış ve optimize edilmişken İngiltere’nin Fairlie Yachts yapısal tasarımına katkıda bulunmuş. Ultra lüks yatın iç mekan tasarımı ise David Wright Design tarafından yapılmış.  Yelkenli keyfini lüks yat dizaynı ile buluşturan Zanziba, şimdiden randevu talebiyle fuarın gözdesi oldu.

 

TARİH     : 14 Haziran 2017, Çarşamba

PROGRAM :

11.00         Basın Açılışı (Tekneler Basın çekimi ve röportajlar                    İçin açılacaktır)

16.00         Resmi Açılış Töreni

Resmi Açılış Konuşmaları

 

16:15              Sayın Dilek Karaduman

Yachtshow Eurasia Direktörü

16:30              Sayın Akbulut KAHRAMAN

Palmarina , Genel Müdür

16:45              Sayın Mahmut Serdar KOCADON

Bodrum Ticaret Odası, Başkan

17:00              Sayın Mehmet KOCADON

Bodrum Belediyesi, Belediye Başkanı

22:30              Resmi Açılış Kokteyli (Tango Restaurant, Palmarina, Bodrum)

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu