AsayişGündemManşet

İŞTE O HELİKOPTERLER !…

helikopterler---Fethullahçı Terör Örgütüne bağlı hainler tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbeye teşebbüs olayında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı Marmaris’teki otele operasyon yapmak isteyen darbecileri taşıyan iki helikopter görüntülendi.

Söz konusu saldırıda kullanılan 3 helikopterden 2’si, Bodrum- Mumcular Mahallesinde bulunan Kara Havacılık Eğitim Ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı IMSIK Kışlasında bekletiliyor.

Marmaris’teki saldırıda yakıtları azalan helikopterlerin pilotlarının, yakıt ikmali yapmak için bu piste indikleri ancak burada görevli askerlerin yakıt tankerlerinin lastiklerini patlatarak, buna engel olmaya çalıştıkları öğrenildi.

Yakıt ikmali yapamayan helikopterdeki askerlerin bölgeye gelen 3’üncü helikopterle uzaklaştıkları ve bu sırada askerlerden 2’sinin yakalandığı öğrenildi.

Olayın ardından kalan iki helikopterin pilotları Pilot Kıdemli Albay Cenk Bahadır Avcı ve Pilot Üst Teğmen Haydar Murat Özden ele geçirildi. Bu zanlılar Marmaris’te önceki gün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu