EkonomiGündemManşet

BODTO ÜYESİ FORTUNE 500 LİSTESİNE GİRDİ

Acarlar Ticaret Sanayi Turizm A.Ş. Fortune 500 listesinde yer aldı. Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, YK Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, YK Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve YK Üyeleri Arif Ceylan Satı ve Fatih Efe, 11 Eylül Cuma günü, Bodrum Ticaret Odası üyesi olan Acarlar A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Acar’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Acar, “Bodrum Ticaret Odamızın değerli yöneticilerine ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Kendilerinin de başarılı çalışmalarının devamını dilerim” derken, Acarlar A.Ş. olarak Türkiye’nin en büyük 500 şirketi sıralamasında 269. sıraya yükseldiklerini belirtti.

Köklü Şirketler Marka Değerine Katkı Sunuyor

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer almalarından dolayı Acarlar A.Ş. YK Başkanı Mevlüt Acar’a tebrik ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek şunları kaydetti: “Acarlar A.Ş gibi köklü şirketler aynı zamanda bulundukları bölgenin de marka değerine katkı sunuyor. Sayın Mevlüt Acar başarılı çalışmaları ile her zaman bölgemizin gururu olmuştur. Bu da Bodrum Ticaret Odası olarak bizleri hep sevindirmiştir. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum.”

konya escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu