GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’DA FUTBOL AKADEMİSİ SEÇMELERİ

Bodrumspor_altyapi_secmeler (3)Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un ‘Gençlik Gelişim Programı’na katılıp 2018 sezonunda kurulacak Futbol Akademisi’nde eğitim almak ve müsabakalara katılmak isteyen genç sporcular için seçmeler düzenlenecek.

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırımızı Grup’ta mücadele edecek B.B. Bodrumspor altyapıya da büyük önem veriyor. B.B. Bodrumspor’un Gümbet dolgu alanında bulunan tesislerinde gerçekleşecek seçmeler 2 Ağustosta başlayacak ve 4 Ağustosta sona erecek. Her sabah saat 09:00’da başlayacak seçmelere gelecek genç sporculardan mutlaka sağlık raporlarını da yanlarında getirmeleri istenirken, sporcuların kendi kıyafet ve ayakkabılarıyla seçmelere katılacağı bildirildi. Seçmelerin ilk günü 2000-2001 doğumlular, ikinci gününde 2002-2003 doğumlular, son gününde ise 2004-2005-2006 doğumlu sporcular denenecek.

FUTBOL OKULU YAZ-KIŞ DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediyesi Bodrumspor tarafından yıl boyunca devam eden 7-14 yaş arası futbol okulu da çalışmalarını sürdürüyor. Gümbet Dolgu Alanında bulunan tesislerde devam eden Futbol Okulunda sporcular kendi yaş gruplarına göre temel futbol eğitimiyle birlikte, çocuğun fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişim sağlayacak eğitimlerde verilecek.

Pazartesi Çarşamba günü bir grup, Salı ve Perşembe günleri bir grup olmak üzere 18:00-20:00 saatleri arasında haftada 2 gün devam eden Futbol Okulu’na katılan minik sporcular, daha sonra gösterdikleri performanslara göre de Futbol Akademisi’ne katılma fırsatı bulacak.

Okulların açılmasıyla yeniden belirlenecek gün ve saatlerde devam edecek Futbol Okulu hakkında bilgi almak isteyenlerin ise 0532 304 6140 ve 0506 791 7247 nolu telefonları araması bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu