AsayişGündemManşet

4 KİŞİLİK HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

????????????????????????????????????

Bodrum’da, tekne motoru hırsızlığına teşebbüs ettikleri iddiasıyla yakalanan 4 kişi, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, 4 kişinin ilçe merkezindeki bir tekne motorunu çalmaya teşebbüs ettikleri yönünde ihbar alması üzerine harekete geçti.

Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri, kullandıkları hafif ticari bir araca binerek kaçmaya çalışan 4 şüpheliyi takibe aldı. İlçeden çıkmayı başaran ve Milas istikametine kaçmaya devam eden 4 şüpheli, Milas ilçesi girişinde polis yaptığı operasyonuyla yakalandı.

Gözaltına alınan 4 şüphelinden biri iddiaya göre, polise yanlış isim vererek yanıltmaya çalıştı. Polisin parmak izini aldığı şüphelinin daha önceden 30’a yakın çeşitli suçtan kaydı bulunan, 4 ayrı hırsızlık ve yaralama suçundan aranması olan ve Denetimli Serbestlik Yasasından yararlanan Onur Ö. olduğu anlaşıldı.

Zanlıların kullandığı araçta yapılan aramada ise tornavida, büyük keski, satır, tekne motorlarını sökmede kullanılan el aletleri ele geçirildi.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Onur Ö., Mazlum G., Kemal D. ve Ertunç E., sevk edildikleri mahkemece “hırsızlık” suçundan tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu