GündemManşetSpor

Çağdaş Bodrum Şampiyon

Süper Lig Kapıları Açıldı

 

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu’nda mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 28. Hafta maçları kapsamında İstanbul takımı Depomaxx Harem Spor ile kendi evinde mücadele verdi.

Yakın takipçisi Yılyak Samsunspor’un Sigortam.net ‘e mağlup olması sonucu, lig bitimine 3 maç kala, şampiyonluğu neredeyse garantileyen Çağdaş Bodrum Spor tribünleri dolduran seyircisinin coşkun tezahüratları ile parkeye çıktı. En heyecanlı karşılaşmalar serisine giren ve seyircisinin de desteğiyle oyuna başlayan Çağdaş Bodrum Spor, oyuna hızlı başlayan taraf oldu. Toplamda 11 haftadır maç kaybetmeden yoluna devam eden Bodrum’un takımı, kendi evinde ilk çeyreği 13-22 geride tamamladı. İkinci periyod başladığında Mehmet Özdoğan’ın art arda attığı 3 sayılık isabetli atışlar ile rakibini yakalayan Çağdaş Bodrum Spor, rakibine baskın oynadığı oyunlarla ilk yarıyı 49-37 önde” tamamladı.

Kurulduğu günden bu yana kendi evinde hiç maç kaybetmeyen, seyircisinin büyük desteğiyle maçın en kritik anlarında bile rahat oynayan Çağdaş Bodrum Spor, ikinci yarıdan da rakibine üstün kurduğu oyunları ve aldığı sayılarla üçüncü çeyreği 77-64 önde tamamladı. Maçın son 10 dakikasında tribünlerin de sahada şampiyonluk tezahüratıyla sahada fırtına gibi esen Bodrum’un takımı, maçın son düdüğünde rakibini 101-84 yenerek, Şampiyonluğunu da ilan etmiş oldu.

Maça Hakan Yapar, Chris Warren, Richard Solomon, Fatih Cantitiz ve Ege Havsa ilk beşi ile sahaya çıkan Çağdaş Bodrum Spor’da maçta 23 sayı atan Chris Warren Maçın en skorer ismi olurken, O’nu 18 sayıyla Hakan Yapar, 17 sayıyla Mehmet Özdoğan  ve 16 sayıyla Richard Solomon takip etti.

Maçın ardından basın toplantısında bir açıklama yapan Çağdaş Bodrum Başantrenörü Ender Arslan, sevinçten duygularını ifade etmekte zorlandığını belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi;

“Oyuncularımın hepsini teker teker tebrik ediyorum. İlk geldiğim günden bu yana gerçekten çok büyük mücadele verdiler çok büyük profesyonellik gösterip, özveri de bulundular. Bir şeyleri değiştirmek istiyorduk. Hemen reaksiyon verdiler. Ben takıma geldiğimde, her hafta şampiyonluğa adım adım yaklaştığımızı söylüyordum.

Bugün taraftarımız harikaydı. Maça biraz kötü başladık. Ancak bütün sezon olduğu gibi geri dönmemiz de takıma çok yardımcı oldular. Şampiyonluğumuz Çağdaş Bodrum Spor ailesine, Bodrum’a hayırlı olsun. Tabi daha birçok teşekkürüm var. Bir kere her şeyden önce sezona Serhan Hoca ile başlandı. O’nun çok fazla emeği var ben devrede geldim.  Stuff buradaydı. Büyük özveriyle çalıştılar. Her hafta ciddi şekilde hazırlandık. Barış Hocama ayrı parantez açmak istiyorum. İki tane mağlubiyet sonrası burada çok kritik bir Balıkesir maç oynandı. Gerçekten o maçı galibiyet ile tamamlayıp takımın orada avantajı kaybetmemesini sağladı.  Bu anlamda ona teşekkür ediyorum. Başkanımıza yönetime çok teşekkür ediyorum. Her zaman destek oldular, arkamızda durdular. Gerçekten Bodrum’a bu şampiyonluk çok yakıştı. İnşallah Süper Lig’de de güzel işler yapacağız.”

 

İki sezondur kendi sahasında yenilgi almadan, 12 maç art arda yenilgi almadan şampiyonluğa hızlı adımlarla yükselen Çağdaş Bodrum Spor, Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu 29. Hafta maçları kapsamında 12 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da Edip Buran spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu