EğitimGündemManşet

VALİ ÇİÇEK, BODRUM’DA OKUL ZİYARETİNDE BULUNDU

BSN_9131Muğla Valisi Amir Çiçek, Umurca İlkokulunu ziyaret etti.

Ziyarette Vali Çiçek’e Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin eşlik etti.

Vali Çiçek, okul ziyaretinde ilk olarak özel eğitim gören öğrencilerin sınıflarını gezerek, öğrencilere verilen eğitim hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.

Daha sonra Okul Müdürü İskender Akar’dan okuldaki eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Çiçek, okul aile birliği temsilcileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Vali Çiçek, burada yaptığı konuşmada çocuklara sadece okullarda bilgi aktarılmadığını belirterek, ”Bilginin aktarılmasında tecrübeli yöneticiler, öğretmenler, yakın arkadaşların da etkisi var. Bu konuda çocuklarla iletişim kurma metotlarını iyi bilmek gerekir. Bu noktada da öğretmenlerimize ve okul aile birliklerine çok iş düşmektedir. Bir okulda öğretmen ne ise, okul aile birlikleri de odur” dedi.

Vali Çiçek, okul aile birlikleri ve öğretmenlerin işbirliği içerisinde çalışmalarının istenilen hedeflere ulaşmada önemli bir rol oynadığını söyledi.

Güçlü bir ülke olma yolunda çok çalışılmasını gerektiğini ifade eden Vali Çiçek, “ Güçlü ülke; ekonomisi, üretimi, birlikteliği ve beyin gücüyle olur. Ülkemizin gücüne güç katacak nesiller yetiştirmeliyiz. Bu yolda da eğitimde fırsatları çok iyi değerlendireceğiz” dedi.

Vali Çiçek konuşmasının ardından beraberindeki heyetle birlikte 4/C sınıfına geçerek, öğrencilere ders çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu