GündemManşet

KAYMAKAMDAN KUTLAMA MESAJI

Bodrum Kaymakamı-Bekir YılmazBodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 172. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Türk Polisinin kuruluş yıldönümünü kutlayan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli görev üstlenen Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 172. yıl dönümünde, polisimizin yaşamış olduğu haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

10 Nisan 1845 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Türk Polis Teşkilatımız, kurulduğu günden itibaren bu tarihe kadar ülkemizin huzur ve güvenliğine çok önemli katkılar sağlamıştır. Bugün geldiği noktada, sahip olduğu imkân ve donanımla modern ve örnek bir yapıya sahiptir. Polisimiz zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmektedir. Temel hak ve özgürlüklerin korunmasında, toplumsal huzur ve güvenin sağlanmasında, yasa hâkimiyeti ve devlet otoritesinin tesis edilmesinde göstermiş olduğu üstün başarılı çalışmalar Milletimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır.

15 Temmuzda karanlık güçlerin maşası olan vatan hainlerinin gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde de Türk polisi üzerine düşeni layıkıyla yapmış vatan hainlerine gereken dersi vermiştir. İçerisindeki çürükleri ayıklayan ve bugün eskisinden çok daha güçlü hale gelen Türk Polisi, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; ilçemiz de de huzur ve güvenin sağlanmasında çok önemli katkıları olan Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü en içten duygularla kutluyorum. Kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum. Bu güzide teşkilatın tüm mensuplarına, her zaman yanlarında ve destekçisi olduğumuz fedakârca çalışan mesai arkadaşlarımıza kazasız belasız görevler ve aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu güzel bir yaşam diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu