GündemManşetSpor

ŞAMPİYON FENERBAHÇE BODRUM’DA

KIRÇİÇEĞİ BODRUM BASKET - FENERBAHÇE AFİŞKırçiçeği Bodrum Basket ile hazırlık maçı oynayacak olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı sabah uçağı ile Bodrum’a geldi.

Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi son Şampiyonu Fenerbahçe ilk defa kendi liginden olmayan bir takımla hazırlık maçı oynayacak. Menajer Didem Akın geçtiğimiz sezon TKB2L’de mücadele eden ve Şampiyon olarak bir üst lige çıkan Kırçiçeği Bodrum Basket’in davetini çok olumlu karşıladıklarını ve oynayacakları hazırlık maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Özellikle genç kadro ile geldiklerini Kırçiçeği Bodrum Basket ile oynayacakları maçta, gençlerin neler yapabileceğini görmek istediklerini sözlerine ekleyen Akın, Kulüp Başkanı Yiğit Özmen’e ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a davetleri için teşekkür etti.

Baş Antrenör Georgios Dikaioulakos yönetimindeki takım kadrosunda Birsel Vardarlı Demirmen, Pelin Bilgiç, Ayşe Cora, Melisa Korkmaz, Esra Ural, Anastasiya Verameyenka, Tuğçe Canıtez, Merve Arı, Bilge Topaloğlu, Burcu Anıl Soysal, Ece Deniz Onat, Melis Gülcan, Doğa Bengisu Alper ve teknik ekipte, Didem Akın, Tolga Esinci, Taylan Ege Cingöz, Theodosios Paralikas, Evangelos Anyfantis, Orhan Şakir, Latifşah Sarıca, İbrahim Koç bulunuyor.

Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, Bodrum’da ilk defa bir süper lig takımı ağırladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Takım, bugün saat 17.00’de yapacağı akşam antrenmanın ardından, yarın sabah 10.00’da bir antrenman daha yapacak. Şampiyonların maçı saat 18.00’de başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu