ÇevreGündemManşet

Bodrum Açıklarında Hortum Oluştu

Denizde Oluşan 2 Su Hortumu Kısa Süre Etkili oldu

 

Ege genelinde günlerdir etkili olan bölgesel yağışlar devam ederken, bu sabah Karaada’nın Güneyi ve Kos’un doğusunda su hortumları oluştu.

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü Kuzey Ege’den başlayarak Marmara, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde etkili olan bölgesel sağanak yağışlar devam ediyor. Yağışlı hava dün Bodrum Yarımadasının Kuzeyinde kısa süreli etkili olurken, diğer bölgelere yağış düşmedi. Bu sabah Gökova körfezi ve Kos çevresinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış sırasında ise Karaada’nın Güneyi ve Kos’un Doğusunda iki su hortumu oluştu. İki hortumda yaklaşık 10 dakika etkili olduktan sonra kayboldu.

 

Son Meteorolojik verilere göre bölgesel yağışların bugün akşam saatlerinden itibaren bölgeyi terk etmesi beklenirken, Bodrum’da özellikle hafta sonu yazdan kalma günlerin kendini göstermesi bekleniyor. Pazar gece saatlerinden itibaren ise bölgede yeni bir yağışlı hava sistemi etkili olacak.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu