AsayişGündemManşet

YASADIŞI GEÇİŞLER HIZ KESMİYOR

Son dönemde artış yaşanan yasadışı sınır geçişi olayları dur durak bilmiyor.

Sahil Güvenlik ekiplerinin denizde Jandarma ve Polis ekiplerinin ise karada aldıkları önlemlere rağmen hız kesmeyen göçmen kaçakçılığı olaylarına yenileri eklendi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmelere göre, geçtiğimiz gün sabaha karşı saat 05.40’ta, Akyarlar Burnu açıklarında görevli Sahil Güvenlik Botu tarafından tespit edildi. Hareket halindeki lastik bot durduran Sahil Güvenlik Botu 22 Suriye ve 13 Filistin uyruklu olmak üzere toplam 35 düzensiz yakalandı.

Aynı gün saat 20.20’de, bu sefer Kargı Adası açıklarında tespit edilen lastik botta ise Suriye uyruklu 6 düzensiz göçmen yakalandı.

Aralarında kadın ve çocuklarında olduğu toplam 41 düzensiz göçmen Turgutreis Barınağında bulunan Sahil Güvenlik Karakoluna teslim edildi. Burada işlemleri yapılan göçmenlerin Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu