AsayişGündemManşet

EV SAHİBİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Bodrum’da bir evde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar oluştu, 1 kişi dumandan etkilendi.

Çırkan Mahallesi Kurtuluş Sokak’taki 2 katlı binanın 2’nci katında bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Ev sahiplerinin evde olmadığı sırada başlayan yangını gören mahalleli, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Mahalleli, ev sahiplerine de durumu bildirdi.

Sokağa geldiğinde evinin yandığını gören ev sahibi, yangın söndürmek için eve girdi. 2 arazöz ve 1 hızlı müdahale aracı ile yangın yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri alevlere müdahale etti. Polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri yangın esnasında hazır bekledi. Mahalle sakinleri sokağa çıkarak söndürme çalışmalarını takip etti.

Yangını söndürmek için yanan evin içerisine giren ev sahibi, dumandan etkilendi. Vatandaşa sağlık ekiplerince ambulansta müdahale edildi. İtfaiye ekipleri de yoğun dumanın çıktığı yangında zor anlar yaşadı.

İtfaiyenin yoğun müdahalesi sonucu yangın söndürülerek soğutma çalışması yapıldı. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için polis ve itfaiye inceleme yaptı.

Muhabir: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu