AsayişManşet

Av Tüfeği ile Öldürdü

JASAT Takiple Yakaladı

 

Muğla’da bir kişinin öldürülmesi olayına ilişkin Jandarma ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında bir kişi yakalandı.

Olaya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Köyceğiz İlçesi Yangı Mahallesinde ikamet eden Hasret ÇAKIR isimli şahsın 29 Mayıs 2023 günü saat 22.35 sıralarında evinin balkonunda bulunduğu esnada kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerce ateş edilmek suretiyle yaralandığı, hastaneye sevk edilen şahıs yapılan müdahale rağmen kurtarılamayarak vefat ettiği ihbarı alınmıştır.

Ateşli silahla öldürülmesi olayı fail / faillerinin tespiti ve yakalanması maksadıyla Muğla İl J.K.lığı JASAT Timleri ve Köyceğiz İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından detaylı inceleme ve araştırma neticesinde olayı şüpheli M.B. isimli şahsın 48 UK …. plakalı araç ile gerçekleştirildiği tespit edilmiş, şüpheli 30 Mayıs 2023 günü saat 04.00 sarılarında olayda kullandığı av tüfeği ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli M.B. isimli şahıs tamamlanan işlemlerinden ardından adil makamlara sevk edilmiştir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu