GündemManşetSpor

DEPLASMANDA ÖNEMLİ 3 PUAN…

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ikinci yarısı gol düellosuna dönen maçı, 3-2 kazandı.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta Kardemir Karabükspor ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda karşı karşıya geldi.

29’uncu dakikada sakatlanan kaleci Ferhat, saha kenarında bekleyen ambulansa taşındı. Ferhat, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

45+4’üncü dakikada orta sahada hava topu mücadelesinde kafa kafaya çarpışan Barbaros ile Erkan yerde kaldı. 2 futbolcuya da takımlarının sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Daha sonra 112 Acil ekipleri Erkan’ın başındaki kanamayı durdurmaya çalıştı. Erkan, başına dikiş atılmak için sahaya giren ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

61’inci dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Batuhan Kurt’un vuruşunda top ağlara gitti: 1-0. 69’uncu dakikada Emirhan, defanstan seken topu gelişine bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-1.

76’ncı dakikada konuk ekip öne geçti. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Emrecan’ın vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-2.

80’inci dakikada ceza sahasında topla buluşan Cihan’ın dönüp yaptığı vuruşta top ağlara gitti: 2-2.

85’inci dakikada İzzet soldan altıpasa doğru ortaladı. Ozan, gelişine bir vuruşla ağları havalandırdı: 2-3.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, bu sonuçla üst üste 2 galibiyet alarak düşme hattından biraz daha uzaklaştı.

Öte yandan karşılaşmayı izlemek için dün akşam saat 22.00 sıralarında Karabük’e hareket eden Asi Tayfa taraftar grubu üyelerini taşıyan otobüs saat 08.00 sıralarında Bursa Karacabey yakınlarında arıza yaptı. Yola devam edemeyeceği belirlenen otobüs Bursa sanayisine götürülürken, taraftarlar erken saatte başka araç bulunamayınca karşılaşmaya gidemediler. Otobüsün tamir edilmesinin ardından Bodrum’a geri dönecek taraftarlar maça gidememelerinden dolayı üzülseler de, takımlarının 3 puan almasıyla sevinç yaşadılar. Taraftarların akşam saatlerine doğru otobüsün tamir edilmesiyle Bodrum’a geri dönecekleri öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu