GündemManşet

TÜM BAHŞİŞLERİNİ MEHMETÇİĞE BAĞIŞLADILAR

IMG_1751Bodrum’da bir restoranda çalışan garson ve komiler 1 aylık bahşişlerini “Zeytin Dalı” operasyonunda görev yapan Mehmetçiğe bağışladı.

Bitez mahallesinde bulunan Güler Steak Hause isimli işletmede çalışan tüm personel 1 ay boyunca kazandıkları tüm bahşişleri Mehmetçik vakfına bağışladı. Maaşlarının yanı sıra bahşişlerle geçinen garson ve komiler Afrin’e düzenlenen “Zeytin Dalı” operasyonuna katılan Mehmetçiğe destek vermek için seferber oldu. “Zeytin Dalı” operasyonuna destek için bahşişlerinden vazgeçen restoran çalışanları operasyona gitmemiz mümkün değil ama destek olmamız mümkündür diyerek böyle bir bağış yapmak istediklerini açıkladılar. Ayda 1 kez açılan bahşiş kutusunu açan garsonlar paraları saydıktan sonra bir zarfa koyarak Mehmetçik vakfı adına bankaya yatırdı. Bu durumu fark eden müşteriler ise duygu dolu anlar yaşadı. Müşteriler gün birlik beraberlik günüdür diyerek personelleri tebrik etti.

Güler Steak hause Müdürü Mithat Gümüşoğlu personelinin böyle bir karar almasından gurur duyduğunu dile getirerek “İşletmemizin restoran kısmında çalışan arkadaşlarımız Mehmetçiğe nasıl bir faydamız dokunur diye benimle konuştu. Allah kendilerinden razı olsun. Bu şekilde yapılan bağışların daha da çoğalmasını Allah nasip etsin. Yaklaşık 1 aydır devam eden “Zeytin Dalı” operasyonun da şehit düşen Mehmetçiklerimizin yakınlarına cenabı Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. Bu desteği Mehmetçikten esirgemeyen çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Kimsenin gücü yetmez Türkiye Cumhuriyetine. Vatan sevgisi, bayrak sevgisi, millet sevgisi olan bu halkı bu devleti yıkmaya kimsenin gücü yetmez” ifadelerini kullandı.

Steak hause’da şef garsonluk yapan Yücel Aykanat ise Türkiye için he türlü fedakarlığa hazır olduklarını ifade ederek cepheye gidemediklerini bu yüzden 1 ay boyunca topladıkları bahşişleri Mehmetçik vakfına bağışlayarak destek olmak istediklerini söyledi.

Garson olarak çalışan Hakan Aras’da “az çok demeden Mehmetçiğe her daim yardım edilmeli. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu