GündemManşetSpor

BODRUMSPOR ZORLU DİYARBAKIR DEPLASMANINA GİDİYOR

bodrumspor_diyarbekirspor_maci_hazirliklari (4)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, bu hafta Diyarbakır deplasmanında Diyarbekir Spor AŞ. İle karşılaşacak.
18 Mart Cuma günü Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını tüm  hızıyla sürdüren B.B. Bodrumspor’da, Agah Oktay Yılmaz dışında cezalı veya sakat bir oyuncu bulunmazken, B.B. Bodrumspor’un 3 puan gerisinde üçüncü sırada bulunan Diyarbekir Spor AŞ’nin ise bir maç eksiği bulunuyor.
2-0’lık Payasspor galibiyetinin ardından verilen bir günlük aranın ardından Diyarbekir Spor AŞ. Maçı hazırlıklarına başlayan B.B. Bodrumspor’da morallerin yüksek olduğu gözlenirken, Bodrum İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Cem Cambaz, “ Öncelikle Ankara’da yaşanan patlamayla alakalı, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’ta rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Gerçekten bazen tadımız, tuzumuzda kaçıyor. Ağzımızla yediğimiz lokmanın hiçbir tadı kalmıyor ama hayat devam ediyor” diyerek şunları söyledi;
“ Özellikle Payas maçında çokta iyi oynayamadığımız bir maçtı ama rakibe gol pozisyonu vermeden, iyi mücadele ederek ve akıllı oynayarak maçı kazandık. Bu hafta Diyarbekir ile maç oynayacağız. O maç içinde bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Diyarbekir biliyorsunuz bu ligin çok iyi ekiplerinden bir tanesi. Kaliteli oyunculara sahipler. Rakiple ilgili analizlerimizi de yaptık. Bu hafta Cuma günü Diyarbekir Spor maçı için tüm hazırlıklarımız devam ediyor. Agah Oktay dışında bir eksiğimiz yok. Moral, motivasyonumuzda gayet iyi”.
Gazetecilerin ligin son 8 haftasına girildiğinin belirtilmesi üzerine Cambaz sözlerine şu şekilde devam etti;
“Ligin boyu kısaldıkça maçların önemi ve puan anlamında daha da çok önem kazanıyor. Şu anda iyi bir yerdeyiz, daha da yukarılara, birincilik için de sonuna kadar mücadelemizi sergileyeceğiz. Ama biz her zaman söylüyoruz, kalan maçlarımızda ilk olarak her zaman iyi futbol, sevimle ve dik duran bir oyun, rakip takımlara karşıda önemli ehemniyeti gösterip, mücadele anlamında da elimizden geleni yapıp, kazanabileceğimiz en yüksek puanları kazanıp, ligin sonunda en yukarıda bitirebilmek için, gurur duyulan bir ekip olabilmek için, Bodrum’umuzu dışarıda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız”.
Perşembe günü Bodrum’da son antrenmanını gerçekleştirecek olan B.B. Bodrumspor, aynı gün Diyarbakır’a hareket edecek. 18 Mart Cuma günü Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlama düdüğü ise saat 13:30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu