GündemManşetMekan

BODRUM’UN İLK BEBEK SPA’SI AÇILDI

Bodrum’un il bebek SPA merkezi Lucky Baby SPA Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla açıldı.

Aslı Duman’ın kuruculuğunu yaptığı Lucky Baby SPA nın açılışına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Başta olmak üzere, Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu, Ummahan Yurt, iş insanları ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Başkan Ahmet Aras Bodrum ilk bebek SPA sını açmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, işletmecilere teşekkür etti ve başarılar diledi.

Aslı Duman açılışa katılan, mesaj gönderen herkese teşekkür ederek, “alanında uzman eğitimli personeller ile bebeklerin ve ailelerinin mutluluğunu arttırmak ve bebeklerin dünyaya adapte olma süreçlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Anne-bebek aktiviteleri başta olmak üzere , hamile yogası, floating, hidroterapi seanslarının yer alacağı SPA merkezimizde ana tema bebeklerin mutluluğu. Bu özel günümüzde bizlerle birlikte olan başta Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a ve Bodrumlulara teşekkür ediyorum” dedi.

Lucky baby SPA’da 0-36 ay bebekler için yüzme, jakuzi ve masaj keyfi sunulmakta.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu