GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİNİN FENERBAHÇE ZAFERİ

e406f72953hnkTürkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Bodrum’un namağlup unvanlı temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, İstanbul’da Fenerbahçe Gelişim ile yaptığı maçın sonunda da unvanını korudu.

Maçın ilk periyoduna sarı-lacivertli rakibi ile başa baş bir mücadele ile giren Kırçiçekleri, ikinci periyoda hızlı başlayarak aradaki farkı açtı ve ilk yarıyı 29-44 önde kapattı.

Deplasmanda olmasına rağmen maç süresince oldukça rahat oynayan ve rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ikinci yarıda oynadığı üstün oyunu ile aradaki farkı daha da açarak maçı sonlandırdı.

Maça Dilara Lafatan, Harika Eldaş, Gülşah Çelebi, Deniz Ataer ve Esra Kayaoğlu ilk beşi ile çıkan Kırçiçeklerinden maç boyu gösterdiği üstün performans sayesinde attığı 27 sayı ve takımına kazandırdığı 8 ribaunt ile Sasha Goodlett Maçın yıldız oyuncusu oldu.  Fenerbahçe Gelişim Takımı ile oynadığı karşılaşmayı 55-90 kazanan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Bodrum’a ayağının tozuyla Urla Maçı için hazırlıklarına başlayacak.

Ligin en güçlü takımlarından Urla BLD ile 8 Kasım’da karşılaşacak olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Yiğit Özmen 2017-2018 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi altıncı hafta mücadelesinde Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmaya, Bodrumlu taraftarları ve sporseverleri takımlarına destek vermeye çağırdı.

Kısa sürede yakaladıkları takım ruhuyla potalarda fırtına gibi esen Karçiçeklerinin 8 Kasım Çarşamba günü Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynayacakları Urla BLD Maçı saat 18.00’de başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu