AsayişGündemManşet

KAZAYA KARIŞAN HAKİM YARALANDI

bodrum-trafik kazasıGece saat 01.00 sularında Bodrum-Turgutreis Karayolu Jandarma Kavşağından meydana gelen kazada Bodrum Adliyesinde görevli bir Hakim yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kavaklı Sarnıç yolunda Jandarma Kavşağına giren Hakimin kullandığı otomobil o sırada Konacık istikametinden gelen başka bir otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobillere o sırada Gümbet istikametinden gelen başka bir araç çarptı.

Bir anda savaş alanına dönen bölgeye sağlık ekipleri ile çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan Hakime ilk müdahaleyi araç içerisinde motorize 112 sağlık ekibi yaptı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Hakim sedyeye alınarak ambulansa taşındı. Yaralı hakim kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Olay yerinde nöbetçi savcı nezaretinde incelemelerin tamamlanmasının ardından kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla kapanan yol yeniden trafiğe açıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu