GündemManşet

BODRUM’UN ÇINARLARINA ZİYARETLER

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum’da yaşayan 100 yaş ve üstündeki büyükler evlerinde ziyaret edildi.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki Çarşı Mahallesi’nde ikamet eden 102 yaşındaki Hüseyin Dinar’a yapıldı. Ziyarete Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı da katıldı. Hüseyin Dinar, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü ekibine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Daha sonra Eskiçeşme Mahallesi’ndeki 101 yaşındaki Gülşade Boyacı, Bitez Mahallesi’ndeki 104 yaşındaki Zehra Sakal, Turgutreis Mahallesi’ndeki 108 yaşındaki Fatma Çiftçi ile devam eden ziyaretler Mumcular Mahallesi’ndeki 101 yaşındaki Dudu Tan ile sona erdi.

Yapılan ziyaretlerle ilgili bilgi veren Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, “Büyüklere Saygı projesi kapsamında Bodrum’da yaşamakta olan büyüklerimize ziyaretlerimizi 3 senedir sürdürüyoruz. Bu sene de Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle 100 yaş ve üzeri büyüklerimizi ziyaret ederek onların yanında olduk. Onlara Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’un hürmetlerini ve selamlarını ilettik.” dedi.

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Bodrum Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler yapılacaktır.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu