GündemManşet

MAHALLE ZİYARETLERİ YENİDEN BAŞLADI

bodrum-mahalle toplantılarıBodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan mahalle ziyaretlerine yeniden başladı.

İlk olarak Akyarlar Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Dr. Gödekmerdan, Bodrum’da bulunan tüm mahalleleri ziyaret edecek.

Geçtiğimiz dönemlerde gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri Akyarlar Mahallesi ile yeniden başladı. Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen ziyarette daire amirleri de hazır bulundular.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Akyarlar ziyaretinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Bu soğuk günde sizleri işinizden, gücünüzden ettik, inşallah verimli bir toplantı olur. Kış sezonuna girdik. İşlerimizin azaldığı bu dönemde bütün mahallelerimizi dolaşalım, vatandaşlarımızla konuşalım istedik. Bizimle ilgili, belediyelerimizle ilgili ve dairelerimizle ilgili her türlü istek ve şikâyetlerinizi görüşelim istedik. Muhakkak hizmette eksiklikler, aksaklıklar vardır. Bunları da sizlerin görüşleri sonucunda düzeltmeye çalışacağız. Bu yıl ki ilk toplantımızı Akyarlar’da yapalım istedik. Sizlere katıldığınız için teşekkür ediyoruz.”

Daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyen Dr. Gödekmerdan, her konunun muhatabından vatandaşa cevap vermesini ve çözüm için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda vatandaşların ziyaretten memnun oldukları gözlendi.

Mahalle toplantıları Turgutreis’de devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu