GündemHayatManşet

BAŞKAN HAYAT KURTARDI…

Bodrum’da denizde boğulma tehlikesi geçiren kadını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kurtardı.

Olay dün akşam saatlerinde Ortakent Mahallesi’nde yaşandı. Kimliği henüz öğrenilemeyen 86 yaşındaki bir kadın denizde boğulma tehlikesi geçirdi. O esnada sahilde bir restoranda Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, CHP Eski Milletvekili Umut Oran ve turizmci Koray İşbilir ile oturan Mehmet Kocadon, kadının hareketsiz yattığını gördü. Elbiseleri ile suya dalan Başkan Kocadon ve beraberindekiler 86 yaşındaki kadını karaya çıkardı. Ambulansa alınan kadın daha sonra hastaneye kaldırıldı. Yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Biz restoranda oturuyorduk. Bir aile de denizde yüzüyordu. Ailenin diğer üyeleri denizden uzaklaştıktan sonra kadının hareketsiz yattığını gördüm. Hemen koşarak yanına gittim, ters çevirip yuttuğu su çıksın diye biraz karnına bastım. Sonra karaya çıkardık. Sonra 112 Acil Servis ekibi geldi. Hastaneye kaldırdılar, şu anda durumu iyi. Ben kadını tanımıyorum. Galiba Bodrum’da yazlıkları olan bir aile.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu