GündemManşetSağlık

OASİS’TEN PSİKOLOJİ SOHBETLERİ

“Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, her ay gerçekleştirdiği sohbetlerine şubat ayında, ‘Psikoloji Sohbetleri’ ile devam ediyor. Alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katıldığı ve bireylerde farkındalığı amaçlayan sohbetler, her hafta farklı bir konu ile şubat ayı sonuna kadar her cumartesi günü devam ediyor. 15 Şubat 2020 Cumartesi günü, saat 14.00’te, Psikoterapist & Çift Terapisti Aslı Seyithanoğlu sunumu ile ‘Beni Gerçekten Duyuyor Musun?’ konusu Oasis Küçük Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. Sohbetlerin sonunda yapılacak çekilişler ile katılımcılara psikoterapi seansı ve Duygu Dünyası kutu oyunu gibi hediyeler veriliyor.”

Alışverişin yanı sıra ziyaretçilerine eğlence ve kültürel etkinlikler kapsamında birçok aktivite sunan Oasis’te her ay farklı bir alan üzerinde devam eden sohbetler, şubat ayında da psikoloji sohbetleri ile devam ediyor. Kendini tanıma ve farkındalık, başkalarını tanıma ve empati, iletişim becerileri ve özgüven, motivasyon ve geleceği planlama gibi birçok konunun irdeleneceği sohbetlerde, alanında uzman kişilerin anlatımı ile kişinin duygu ve davranışlarına yön vererek olumlu etki sağlanması hedefleniyor. Sohbet programı, 15 Şubat 2020 Cumartesi günü, saat 14.00’te, Psikoterapist & Çift Terapisti Aslı Seyithanoğlu sunumu ile ‘Beni Gerçekten Duyuyor Musun?’, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü, saat 14.00’te, Uzman Psikolog Serra Alemdar sunumu ile ‘Psikolojide Yeme Bozuklukları’ ve 29 Şubat 2020 Cumartesi günü, saat 14.00’te, Uzman Pedagog Bahar Atvar sunumu ile ‘Çocuk İle İletişim’ konuları üzerinde devam edecek. Tüm sohbetlerin sonunda, katılımcı kişiler arasında yapılacak çekiliş ile ücretsiz psikoterapi seansı ve Duygu Dünyası kutu oyunu gibi hediyeler verilecek.

Sohbetler kapsamında, ilk haftalarda Spiritüel Yaşam Danışmanı Arya Mürvet Çelikten ile ‘Zihinsel Gücün İyileşme Üzerine Etkisi’ ve Uzman Psikolog & Psikoterapist Asiye Usta ile ‘Panik Atak Bir Hastalık Değildir Aslında…’ sohbetleri gerçekleşmiştir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu