GündemManşetSiyaset

Aras’tan Açıklama

Aras:"Tek Beklentimiz Temel Nezaket Kuralları"

 

Önceki gün Müsgebi Mahallesi’nde, İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayının Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile tokalaşmayarak siyasi nezaket kuralları dışında davranması ve sonrasında yaşanan gelişmelerden dolayı Aras basın açıklamasında bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli hemşehrilerim, Yönetimi halkın desteğiyle kazanmak için siyasi rakiplerimizle sahada demokratik bir yarış sürdürdüğümüz bugünlerde kentimiz için tek beklentimiz temel nezaket kuralları içinde kampanya yürütmektir.

Bugün ne yazık ki demokratik seçim sürecine halel getirecek bir üslup ile karşı karşıya kaldım. Ben bu üslubun İyi Partili vatandaşıma ait olmadığını biliyorum. Lütfen müsterih olun. Bizi ayrıştıran, ötekileştiren bu siyasi söylem hepimizde bıkkınlık yarattı. Biz bu üslubun Türkiye siyasetinde ve Muğla siyasetinde artık kabul görmediğini biliyoruz.

Siyaseten bir çıkmazda olan adayın şovunun bir parçası olmayacağımıza sizi temin ederim. Siyaseti halk için yapanların şovlara ayıracak zamanı yoktur.

Bizim gündemimizi sadece ve sadece vatandaşımız belirler, Muğlalı belirler. Biz Muğla’yı karış karış dolaşıyoruz. Muğlalı’nın derdi iş, Muğlalı’nın derdi aş. Muğlalı’nın derdi çocuğunun geleceği. Bizim reçetemiz ise halkçı belediyecilik.

Sevgili Muğlalılar, 1 Nisan sabahında yüzyüze bakmaya devam edeceğimizin bilincinde, bu kente hizmet etmek ve Türkiye ittifakının bir parçası olarak Muğla ittifakını kurmak için yola çıktık.

Bizim demokrasi anlayışımız sandıkla sınırlı değil, biz bu kenti hep birlikte yönetmeye talibiz. Bizi arayan, olaydan dolayı üzüntülerini belirten başta İyi Parti Grup Başkanvekili sayın Müsavat Dervişoğlu olmak üzere, İyi Parti Muğla yöneticilerine, siyasi rakiplerimize ve tüm Muğlalılara teşekkür ediyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu