GündemKültür SanatMagazinManşet

BODRUM’DA AKADEMİSYEN BİR SANATÇI

IMG_78151988 doğumlu Adele Laurie Blue Adkins, İngiliz şarkıcı-söz yazarı ve müzisyen Adele olarak bilinen sanatçıya benzerliği ile dikkat çeken Ezgi Özcan doğum gününde 5 Mart pazartesi günü yeni single Şarkısı ve klibi ile tüm dijital platformlarda ve sosyal medyada olacak…

Ezgi Özcan hem sanatçı kişiliği, hem de okul hayatındaki başarısı ile isminden söz ettiren birisi. Yıllardır Bodrum’da sahne alan ve Turgutreis’te yaşayan Ezgi; O Ses Türkiye’ yarışma programı ile adını yurtta duyurdu. İlk albümünü tüm dijital platformlarda yayınlayan Özcan, yeni albümünün müjdesini de Bodrum’dan verdi.

Türkiye’nin en güçlü firması DMC Doğan Müzik Yapım ile anlaşma yapan Bodrum’lu sanatçı Kuzey Kıbrıs sahnelerindeki iddialı sahne performansları ile biliniyor 9 şarkıdan oluşan albümünün CDsi Nisan ayında tüm raflarda yerini alacak. Yeni projesi için objektif karşısına geçen Ezgi Özcan röportajlardaki ilginç yanıtları , iddialı pozları ve gamzeleri ile dikkat çekti Türkiye’nin en ünlü aranjörlerinden Çağrı Kodamanoğlu ile çalışan sanatçı adından söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor

 Ezgi Özcan “Girdap” isimli tüm şarkıların sözünün ve müziğinin kendisine ait olduğu ilk albümünü, iki yıl önce sevenlerinin beğenisine sunmuştu. İkinci albümü için Türkiye’nin en güçlü firması Doğan Medya Grubu DMC ile anlaşma yapan sanatçı klip çekimlerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Salamis Bay Conti Otel ve eğitim gördüğü Doğu Akdeniz Üniversitesi Görsel İletişim Fakültesinde yaptı.

Yeni albümünü doğum günü olan 5 Mart tarihinde paylaşacağını belirten sanatçı enerjisi ve esprileri ile herkesin gözdesi olmayı başarmış… Diğer şarkılarıma ilerleyen günlerde klip çekmeyi düşünüyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu