GündemManşetSpor

DRAGONLAR 4. KEZ BODRUM’DA YARIŞTI

Bodrum-Dragon YarışlarıDenizcilik tarihinin klasikleri arasında yer alan ve bir dönem olimpiyatlarda adına açılan sınıflarda yarışan Dragon Yelkenli Tekneler Bodrum’da 4.kez kapıştı. .

Türkiye Yelken Federasyonu 2016 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan Dragon İlkbahar serisi 4. yarışları hafta sonu Bodrum açıklarında yapılan yarışlarla tamamlandı.

Milta Bodrum Marina ve Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü tarafından organize edilen yarışlara toplam 8 tekne katıldı. 2 gün boyunca süren yarışlarda planlı 5 yarıştan 3’ü tamamlanabildi. Rüzgarın her iki günde de hafif olarak esmesi, zaman zaman yön değiştirmesi ve yer yer kesilmesi nedeniyle bazı yarışlar tamamlanamadı.

İstanbul ve Bodrum’dan yarışlara katılan Dragon tutkunları, üç kişilik Dragon tipi teknelerin yeniden yelken açmasından dolayı yarışlardan memnun kaldılar. Yarışlara Sahil Güvenlik ekiplerinden TCSG 3 Nolu botta emniyet tedbirleri çerçevesinde eşlik etti.

Dragon ilkbahar serisi 5.yarışı (Erol Kapkın Trofesi ) 13-14-15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu