GündemManşetTurizm

DTO BODRUM’DAN ÖZYURT’A TAM DESTEK…

Bodrum Otelciler Birliği (BODER) Başkanı ve aynı zamanda Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube’nin üyesi olan Hacı Halil ÖZYURT, 29 Aralık 2019 tarihinde İzmir’de yapılacak Türkiye Turizm Tanıtım Geliştirme Ajansı’nın İzmir Bölge Seçimleri için adaylığı ile ilgili ziyaret ettiği İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı  Orhan DİNÇ ile fikir alışverişinde bulundu.

Özyurt “Antalya’da iki hafta önce düzenlenen toplantıda Kuşadası, Marmaris, Fethiye, Denizli, İzmir ve Afyon’daki turizm temsilcileri beni desteklediklerini söylediler. Bugünde Orhan Dinç başkanımızı ziyaret ederek seçimlerle ilgili bilgi verdim, değerli görüşlerini ve desteğini aldım, O’da bizi ve çalışmalarımızı desteklediğini söyledi. Ege için Akdeniz için  ülkemizin turizmi için elimizden ne geliyorsa hep birlikte yapmaya hazırız. Yönetim kuruluna girdikten sonra amacım üç kişilik icra kurulunda yer alarak turizm ve tanıtım ile ilgili Ege Bölgesi’nin önemli projelerinin hayata geçirilmesini sağlamak olacak” dedi.

Başkan DİNÇ, Türkiye Turizm Tanıtım Geliştirme Ajansı’nın seçim sürecinde Hacı Halil ÖZYURT’u desteklerinin tam olduğunu ifade ederek, 26 Ekim 2019 tarih ve 30930 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik” kapsamında 19. Madde’nin 4. fıkrasında usul ve esasları belirtilen Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri seçiminde Aktif olmanın hem deniz turizmine hem de deniz ticaretine çok fayda sağlayacağını belirtti.

BODER Genel Sekreteri ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Özyurt ise Dinç’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu