Manşet

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI İÇİN MEVLİT OKUTTU

ak parti-bodrumCumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için vefatının 79. yılında Bodrum’da mevlit programı düzenlendi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’in de katıldığı programda,  Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığının organizasyonu ile Adliye Camiinde Atatürk için Cuma Namazı öncesinde Mevlit okutuldu.

Adliye Cami İmamı Hafız Sait Alpoğan, Tepecik Cami İmamı Yüksel Kılınçarslan ve Kızılhisarlı Mustafa Paşa Cami Müezzini Osman Gelir tarafından,  Kuran-ı Kerim ve Kasidelerin okunduğu programda Atatürk ve silah arkadaşları için dualar edildi.

Cami çıkışında gazetecilere açıklama yapan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Akbaba, şunları söyledi:

“Atatürk’ü kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Atatürk’ümüzü, Atamızı ve şehitlerimizi için bugün bu camimizde onların ruhuna Kuran-ı Kerim okuduk, mevlidi şerif buyurduk. Rabbim kabul eylesin. Bize bıraktığı emaneti, mirası sonsuza kadar yaşatacağız.”

Bodrum Belediye Meydanında bulunan tarihi camideki programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit Programı ve arkasından kılınan Cuma Namazı sonrasında çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu