ManşetSpor

Aykut Kızıltan Kendi Grubunda 1.Oldu

Bodrumlu Sporcu Kupayı Kaptı

 

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun Enduro ve ATV şampiyonası son ayak yarışları Kapadokya’nın giriş kapısı olarak anılan Soğanlı Vadisi’nde yapıldı.

BMK Sporcusu Aykut KIZILTAN kendi grubunda 1.olarak kürsüde yerini aldı.

Bodrum Motosiklet Spor Kulübü temsilcisi Aykut KIZILTAN 2022 sezonu Enduro yarışlarının Bergama-Kartepe-Ankara-Kayseri ayaklarında elde ettiği 1.likler ile de genel toplamda da 80 puanla grubunda şampiyonluğu elde etti.

2022 sezonu Süper Enduro yarışlarında da elde ettiği dereceler ile kendi grubunda şampiyon olan ve genel klasmanda 3. olarak şampiyonada iddiasını kanıtlayan Kızıltan, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2022 şampiyona ödül töreni için 10 Aralık cumartesi günü Kocaeli’nde yapılacak olan ödül törenine katılacak.

BMK yöneticileri, 2022 yılı Enduro ve Süper Enduro yarışlarında kendi grubunda şampiyon olan ve genel klasmanda da 3.lük elde eden Aykut Kızıltan’ı tebrik ederek, başarılarının devamı dilediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu