ManşetSpor

Son Saniye Gollere Öz Eleştiri

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir’den

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 20’inci haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip saha avantajını kullanarak rakibi karşısında 3 puanı alan taraf olmak istiyor. Bu sezon 6 maçta son saniye gollerle talihsiz sonuçlar aldıklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bunu şansa bağlamak doğru değil illa ki yaptığımız bir hata ve yanlış var. Bunu bulup çözmek zorundayız” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 20’inci hafta karşılaşmasında Bodrum FK 28 Ocak Pazar günü saat 13.30’da kendi evinde Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Cenk Şen, Ali Aytemur, Pedro Brazao ve kırmızı kart cezalısı Omar İmeri Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek. Ligde son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil-beyazlı ekip 32 puanla 5’inci sırada bulunuyor. Gençlerbirliği karşısında 3 puana kenetlenen Bodrum FK ligde yeniden çıkış yakalamak istiyor.

Hatayı Bulup Çökertmeye Çalışacağız

Kupa ve lig maçında yenilen son saniye gollerden dolayı üzgün olduklarını ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Üst üste bir kupa diğeri lig olmak üzere 2 maç oynadık. İki maçı da son saniyelerde kaybettik ve bu bizim için çok üzücü. Bunu şansa bağlamak doğru değil illa ki yaptığımız bir hata ve yanlış var. Bunu bulup çözmek zorundayız. Bu sene yanılmıyorsam 6 maçta aynı şeyleri yaşadık. Bir-iki tane olsa şans diyebilirsiniz ama fazlası olduğunda mutlaka bir hata var. Biz bu hatayı bulup çökertmeye çalışacağız. Devre arası farklı bir yol izledik, daha çok genç oyuncuları aramıza kattık. 8 genç oyuncuyu aramıza kattık. Biraz daha gençleşip Türk futboluna oyuncu kazandırmak istiyoruz. Sakatlarımızın çok oluşuyla sıkıntı yaşıyoruz, 3 arkadaşımızın oynama durumu yok gibi. Zorlukların üstesinden geldiğiniz zaman yaptığınız işin kıymeti oluyor. Gençlerbirliği maçı zor bir maç ve rakibimiz son maçında kritik galibiyet aldı. Bu sene iyi futbol oynayan kulüplerimizden bir tanesi. İnşallah iyi hazırlanırız ve sahada istediğimiz bir verimlilik olur. Ligde Play-Off’un sadece 8’inci sırada olan Gençlerbirliği ve yukarısındaki takımlar arasında geçeceğini düşünmüyorum. İlerleyen günlerde ikinci yarıya iyi çıkış yapan Manisa ve Bolu’nun geleceğini düşünüyorum. Eyüp hariç 10 takımın Play-Off potası macerası olacağını düşünüyorum” dedi.

Takımın yeni transferi genç yıldız Tunahan Akpınar, “Öncelikle bu transfer her iki taraf içinde hayırlı olsun. Bu haftaki Gençlerbirliği maçı bizim için çok önemli mutlak galip gelmemiz gerekiyor. Takımıma güveniyorum gelmeden önce de birkaç maçı izlemiştim. Özverili ve coşkulu oynayan bir takım ve bunun sonucunda Play-Off’tan direkt Süper Lige çıkacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu