GündemManşetSpor

ORTAKENT DİREKLERE TAKILDI…

Ortakent_koycegiz_bldspor (4)Muğla Süper Amatör Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Ortakent Yahşispor, Köyceğiz Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Ligde lider Yeni Milasspor’un 3 puan gerisinde 2. sırada bulunan Ortakent Yahşispor, Yeni Milasspor’un Gümüşlük deplasmanında puan kaybettiği haftada puan farkını kapatamadı. Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün oynayan ekip Ortakent Yahşispor oldu. Ortakent Yahşisporlu oyuncular girdikleri 4 net pozisyonu gole çeviremezken, 5 kezde direkler gole izin vermedi.

Golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşma sonrasında Ortakent Yahşisporlu oyuncular, teknik ekip ve taraftarlar karşılaşmanın hakemlerine verdikleri bir çok karar nedeniyle tepki gösterdi. Özelikle ikinci yarıda, yan hakemlerden Feyzullah Eşitmez’in verdiği ofsayt kararlarına tepki gösteren oyuncular ve teknik ekip, 85. dakikada attıkları golünde ofsayt olarak değerlendirilmesine büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın orta hakemi Ali Akdeniz’de verdiği kararlar nedeniyle tepki çekerken, diğer yan hakem Hasan Cebeci ise verdiği kararlar nedeniyle eleştirilmeyen tek isim oldu.

Karşılaşmayı izleyen futbolseverlerde hakemlerin verdiği bir çok kararı eleştirirken, takımların emeklerinin hatalı kararlar veren hakemler yüzünden boşa gittiğini belirttiler.

 

Muhabir: Mehmet Can Meral

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu