GündemManşet

MİLAS’I LÜKSEMBURG’TA TANITACAK

Milaslı genç avukatlardan Av. Simge Birgi, Milas’ın tarihi ve doğal güzelliklerini Lüksemburg’da tanıtacak.  Av. Birgi, Lüksemburg Ticaret Odasını da ziyaret ederek MİTSO’nun selamlarını iletecek.

Mesleki düzeyde yabancı dil öğrenmek amacıyla İngiltere’ye giden ve burada katıldığı İngilizce kursunda 6 ay boyunca pek çok Avrupalı arkadaş edinen Milaslı genç Avukat Gamze Birgi, kursta edindiği Lüksemburglu arkadaşlarını ziyarete gidiyor. Avrupa yolculuğu öncesinde Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile görüşen Av. Simge Birgi, “Ben Milas’ı Lüksemburg’da tanıtmak istiyorum. Oradaki Ticaret Odası yöneticilerini ziyaret ederek Milas’ı, tarihi ve doğal güzellikleriyle anlatmak ve tanıtmak, onlara Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağını anlatmak istiyorum. Arkadaşlarımı ve Lüksemburg Ticaret Odası yöneticilerini ve Oda üyelerini Milas’ın güzelliklerini görmeleri için davet edeceğim. MİTSO’nun selamlarını  Lüksemburg Ticaret Odası’na götürmek istiyorum” dedi.

Av. Simge Birgi’nin ziyareti ve girişiminden son derece memnun olduğunu belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Öncelikle bir Milaslı olarak bu girişiminizden çok memnun oldum. Böyle güzel bir amaçla, güzel bir girişimde bulunduğunuz için sizi kutlarım.  Biz de Avrupa’daki Odalarla yakın ilişkiler geliştirmek isteriz. Sizin bu girişiminizle belki güzel bir ‘kardeş oda’ birlikteliği oluşabilir” dedi. Reşit Özer, daha sonra Milas’ın tanıtımı için hazırlanmış bazı broşürler ve cd’lerden oluşan bir tanıtım paketini Av. Simge Birgi’ye vererek kendisine başarılar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu