ManşetMekan

OASİS Bodrum’da Etkinlikler Tasarım Haftası ile Devam Ediyor

15-19 Haziran Günlerinde Gezilebilecek

 

Oasis Bodrum, Bodrum ve İstanbul’dan gelen özel tasarım ürünlerin bir arada olacağı “Tasarım Haftası” etkinliğine 15-19 Haziran tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor. Doğal ürünlerden, lezzetli atıştırmalıklara, çantadan,aksesuara kadar birçok özgün tasarım marka Oasis Meydan’da, her gün 12.00-20.00 saatleri arasında yer alacak.

Oasis Bodrum,15-19 Haziran tarihleri arasında, birbirinden farklı özgün tasarımların yer aldığı Tasarım Haftası’yla ziyaretçilerine yeni bir etkinlik sunuyor. Tasarımcıların elinden çıkan el emeği ürünler, çanta, ev dekorasyonu aksesuarları, takı gibi ürünler alıcılarıyla buluşuyor.

Birbirinden renkli makaronlardan, neşeli ve renkli bubble tea içeceklerine, Milas’ın verimli topraklarında yetişen memecik zeytininden elde edilen zeytinyağı, bakliyat çeşitleri ve ege otlarına, mutfakta kadınların en büyük yardımcısı Thermomixrobotundan, özel tasarım çantalara,plaj kıyafetlerinden, el yapımı takılara, sağlıklı atıştırmalıklardan, organik sertifikalı gıdaya kadar birçok ürün Tasarım Pazarı’nda yerini alacak.

Cumartesi akşamına kadar devam edecek etkinliğe katılan markalar arasında; MellyBells, Massana Bag, Milas Bereketi, Natural Momma, La Vita Tasarım Atölyesi, Jude Jewellery, Atölye Mai, Tarla Burada, Myndoors, Bodrum Mine Atölyesi, Güneşin Kadınları, Cullacino, DesignBetty,HandyMandy, Henyart, LittleWoodLand, Lovenlilly, Mahrez, Ocean Design, RD Lavender, Zula Handmade, Thermomix ve NaifHomeMade yer alıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu