GündemManşetSpor

GLOBAL RUN BODRUM 4 YAŞINDA

global_run_basin_toplantisiBodrum Belediyesi’nin destekleriyle, Global Yatırım Holding tarafından Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4. kez düzenlenecek “Global Run Bodrum 2017” basın toplantısı Bodrum Cruise Port’ta yapıldı.

30 Nisan’da Bodrum’da yapılacak olan Global Run Bodrum 2017 ile ilgili bilgilendirme yapmak üzere gerçekleşen basın toplantısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altıdağ ve Bodrum Cruise Port Liman Müdürü Gonca Uygun katıldı.

Bodrum Cruise Port Liman Müdürü Gonca Uygun yaptığı konuşmada; “Bildiğiniz gibi gemi sayılarında büyük düşüş yaşamamıza rağmen bizim için çok önemli olan bu yarışı düzenlemekte kararlıyız. Geçen senelerde de 3 dış ülkede limanlarımızın olduğu bölgelerde yarışlarımızı yaptık. Bodrum’da da bu yıl inşallah dördüncüsünü ayın otuzunda gerçekleştireceğiz. Başkanımıza çok teşekkür ederiz sağ olsun. Her sene bizi destekliyorlar bu yarışta. Kaymakam Bey’e de çok teşekkür ederiz o da her konuda desteğini verdi. Her konuda emniyet güçleriyle beraber, trafik şubeyle beraber bizi destekleyecekler. Bize gerçekten hepiniz çok büyük kolaylık sağlıyorsunuz çok teşekkür ederiz hepinize. Yarışa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Elde ettiğimiz bütün geliri, her sene bir vakfa bağışlıyoruz bu sene de yine geçmiş yıllarda olduğu gibi Parıltı Vakfı’na ve Tohum Otizm Vakfı’na bağışlayacağız. Umarım onların çalışmalarında bizim de küçük bir katkımız olur. Burada olduğunuz için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Konuşmasına sporun kendi hayatındaki öneminden bahsederek başlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ise “Zaman çok hızlı geçiyor. İlkini de beraber yapmıştık, 4’üncüsünü de beraber yapıyoruz. Son derece keyifliyim, son derece mutluyum. Yarışmacı sayısı her yıl biraz daha artıyor. Bunu bir yarışma olarak görmüyorum ben. Bu, aynı zamanda bir sosyal proje. Birçok vakfa katkı sağlayan bir proje. Sadece vakfa değil, bu yarış, Bodrum ekonomisine de büyük bir katkı sağlıyor. Sadece deniz, kum, güneş turizminden çıkıp spor turizmini de bu yarışla başlattık Bodrum’da. Birçok spor yarışı da devam ediyor. Onun için ben, gerçekten Bodrum Cruıse Limanı’na bu güzel spor aşklarından dolayı Bodrum’a katkılarından dolayı ve özellikle sosyal projelerinden dolayı bir defa daha teşekkür ediyorum. Bu yarışlar olduğu sürece her zaman yanlarındayım. Yanlarında olmaya da devam edeceğim. Özellikle bu Global’ın sadece Türkiye’de değil bir dünya markası olması, dünyanın birçok ülkelerinde Türkiye’nin ismini duyurması bunun bir tanesinin de Bodrum olması beni son derece mutlu ediyor. Bütün firma sahiplerine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

29- 30 Nisan tarihlerinde Bodrum sokaklarını festival coşkusuyla dolduracak olan Global Run Bodrum 2017’de, yarışmacılar 29 Nisan Cumartesi günü tekne turu ve makarna partisinde bir araya gelme imkânı bulacak. Yarış bilgilendirme toplantısının ardından düzenlenecek Ece Seçkin konserinde ise katılımcılar, keyifli anlar yaşayacak. 30 Nisan Pazar günü saat 09.00’da başlayacak olan yarışta ise 1000’i aşkın katılımcı çocuklar yararına koşacak.

Bodrum Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle gerçekleşecek olan etkinlikte elde edilecek gelir, çocuklar yararına faaliyet gösteren Parıltı Derneği ile Tohum Otizm Vakfı’na (TOÇEV) bağışlanacak.

PROGRAM:

29 NİSAN 2017 CUMARTESİ

10.00-19.00 Kit teslimi ve yeni kayıt alınması

14.00-18.15 Tekne Turu

18.00-18.30 Makarna Partisi

18.30-19.00 Global Run Bodrum Yarış Brifingi

19.00-21.00 Ece Seçkin Konseri ve Power FM DJ Performansı

30 NİSAN 2017 PAZAR

07.00 Kit dağıtımı

08.45 Engelliler koşusu startı

09.00 Yarış startı 5K-10K

10.00 5K ödül töreni

10.15 Engelli koşucular ödül töreni

10.30 Çocuk koşusu

11.00 10K ödül töreni ve etkinliğin sonlanması

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu