GündemManşetSpor

BODRUMSPOR TUZLASPOR KARŞILAŞMASINA HAZIRLANIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Tuzlaspor’u konuk edecek.

Ligde son 6 haftaya girilirken 25 puanla 16. sırada bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor üst üste aldığı 2 galibiyete, taraftarı önünde oynayacağı Tuzlaspor’u da eklemek istiyor.  Ligin ikinci yarısında aldığı puanlarla 29 puanla 14’üncü sırada bulunan Tuzlaspor ile B.B.Bodrumspor arasında oynanacak önemli karşılaşma öncesi B.B.Bodrumspor Salı günü başladığı hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, takımda tedavisi süren Mehmet Albayrak dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

1 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmaya Bodrumsporlu taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenirken, taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri de farklı duyurular yaparak Bodrumlu futbolseverleri karşılaşmaya davet ediyorlar.

Muğla’da ve çevre illerde bulunan farklı liglerdeki kulüplerin taraftarlarınında destek amacıyla, hem Tuzlaspor hem de Bucaspor karşılaşmasında Bodrumspor’a destek vereceği öğrenilirken, Bodrum Şehir Stadı’nın her iki karşılaşmada da önemli günlerinden birini yaşaması bekleniyor.

Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri ise, “Sevgili Bodrumlular” ve “Sevgili Bodrum Gençleri” başlıklı iki farklı ilanı Bodrum’un çeşitli yerlerine asarak Bodrumlu futbolseverleri üst üste oynanacak iki önemli karşılaşma için Bodrum Şehir Stadı’na davet ediyorlar. Taraftarların önemli karşılaşma öncesi Cumartesi akşamı tesisleri ziyaret ederek oyuncular ve teknik ekibe başarılar dileyeceği öğrenilirken, sosyal medya üzerinden yapılan duyuru ilanlarına da çok sayıda destek geliyor.

B.B.Bodrumspor – Tuzlaspor karşılaşmasının bilet fiyatları 1 Lira olarak açıklanırken,  1 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 15.00’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu