GündemHayatManşet

ÖZEL BİREYLER İLE ŞEHİR TURU

Bodrum’da düzenlenen engelsiz yaz festivalinde engelli bireylere Hacı Muratlar ile şehir turu attırıldı.

Turkish Classic Car Murat 124 grubu, Bodrum’da engelli bireyler için “Bodrum Engelsiz Yaz Festivali” gerçekleştirdi.

Ege Bölgesindeki farklı illerden toplam 45 klasik otomobilin katıldığı etkinlikte engelli bireylerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Milas’ta görevli Polis Memuru İbrahim Çelik tarafından kurulan Turkish Classic Car Murat 124 grubunca, “Bodrum Engelsiz Yaz Festivali” adıyla organize edilen etkinlikte özel bireylerin güzel bir gün geçirmeleri için uğraş verildi.

Bodrum’un girişi olan Yokuşbaşı’ndan hareket eden 45 araçlık konvoy ilçe merkezinden geçtikten sonra kısa bir şehir tutu attı. Engelli bireylerin ve ailelerinin de araçlardan yer aldığı konvoy daha sonra Bodrum Belediye Meydanında toplandı.

İbrahim Çelik, “Engelli kardeşlerimizle ilgili, özel bireylerimiz ile ilgili, biz onlara engelli demek istemiyoruz hiçbir zaman, güzel bir ekinlik olsun diye bu sefer eğlenceli, birazcık daha kapsamlı bir şeyler yapmak istedik” şeklinde açıklama yaptı.

Meydandaki çeşitli etkinliklerin ardından bun anlamlı ve farklı etkinlik sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu