GündemManşetSiyaset

İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANDI

Kamu hizmetlerinin hızlı, etkin ve kaliteli yürütülmesini sağlamak amacıyla Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

Vali Özer Türk Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Civelek’in yanı sıra; Vali Yardımcıları, 13 ilçe kaymakamı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve daire müdürleri katıldı.

Vali Civelek vatandaş memnuniyeti yaratan vatandaş odaklı çalışmalar ve kurumlar arasında sağlanan işbirliği ve koordinasyon için kurum müdürlerine teşekkür etti.

5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 24. Maddesi uyarınca gerçekleşen toplantıda; kamu hizmetleri ve yatırımları konusunda Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumun ardından Kaymakamlar tarafından 2019 yılında ilçelerde devam etmekte olan ve gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu