GündemMagazinManşetMekan

YELİZ YEŞİLMEN’İN KAHVALTI KEYFİ

Ünlü model, dizi oyuncusu, şarkıcı ve  instagram fenomoni  Deniz Yeşimen Bodrum Geleneksel Çarşısında sanatçı Serpil Benay’a ait kafede kahvaltı yaptı. Serpil Benay için o benim hayat rehberim, ablam diyen Deniz Yeşilmen Bodrum dan hayranlarına da selam ve sevgilerini yolladı.

Fıstık çıkı çıkı adlı şarkısının dünyada popüler olduğunu instegram sayfasının her hafta resmi istatistiklere göre 50 milyon takipçisi olduğunu hatırlatan Yeşilmen selülit tartışması konusunda da açıklamalar yaptı.

Benim olduğunu söyledikleri selülitli fotoğrafları görünce çok şaşırdığını ifade eden sanatçı” sanki bir ışık oyunu.  Ben 34 beden değilim ben iki çocuk annesi olmama rağmen hala 38 bedenim. Ben balıketli ve hala güzel diri bir kadınım. Üstelik ben bu yıl geçen seneye göre daha sıkıyım ve kilo verdim “ dedi.

Yeliz Yeşimen, şarkıcı ve kafe işletmecisi Serpil Benay ile ortak bazı projeler yapacaklarını ifade etti.

Sanatçı Serpil Benay da Yeliz Yeşimen ile çok iyi dost olduklarını birlikte bazı projeler yapacaklarını birlikte sahne ve televizyon programı yapmayı düşündüklerini anlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu