GündemManşetSpor

TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASI BODRUM’DA

hentbol_turkiye_sampiyonasi (1)Yalıkavak Spor Kulübü yöneticilerinden Mehmet Esen ve Antrenör Gökhan Ceyhan ile Yıldız Bayanlar Hentbol Takımı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından 08-13 Haziran tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Yıldız Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası öncesi Yalıkavak Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Başkan Kocadon’a göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirilecek olan müsabakalara Başkan Mehmet Kocadon’u da davet eden kulüp yöneticileri, geçen yıl Türkiye ikincisi olduklarını ve bu turnuvada ise şu an Türkiye Finallerine birinci sıradan katılma hakkını elde ettiklerini belirtti.

Türkiye finallerinin Bodrum’da yapılmasının önemine değinen Yalıkavaklı gençler, Başkan Kocadon’a, mücadele etme sözünü de verdiler.

Yapılacak olan finallere katılan tüm takımlara başarılar dileyen Başkan Mehmet Kocadon ekibe, “Bodrum, son yıllarda artık sporuyla da adından söz ettirmeye başladı. Gerçekleşen karşılaşmalarda Bodrum olarak güzel sonuçlar elde ediyoruz. Sizler de bu başarılarınızla adınızdan söz ettiriyorsunuz. Sizleri tebrik eder daha da güzel başarılara imza atmanızı dilerim” dedi.

6 gün boyunca 11.00/17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan karşılaşmalara; Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, Ardeşen G.S.İ.M SK, Samsun Gençlik ve SK, İzmir Büyükşehir Bel. SK, KKTC Hentbol, Üsküdar Bel. SK, Ankara 1910 SK, Sivas Belediye SK, Bursa Osmangazi Bel. SK, Kastamonu Belediye SK, Elazığ G.S.İ.M SK, Yalıkavak Belediye SK katılıyor.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonunda yapılacak olan Yıldız Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası karşılaşmaları, 13 Haziran Pazartesi günü final karşılaşması ve ödül töreniyle son bulacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu