GündemManşet

HAYIRSEVER VATANDAŞLARDAN İFTAR YEMEĞİ

Ortakent-İftarBodrum’da hayırsever vatandaşlar bir araya gelerek, Kadir gecesinde iftar, teravih ve sahur için yemek ikramında bulunuldu. Düzenlenen etkinliğe MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yaklaşık olarak 1000 kişi katıldı.

Ortakent Merkez Cami imamı Hasan Sönmez öncülüğünde hayırsever vatandaşların katkısıyla Kadir Gecesinde iftar yemeği, keşkek dağıtımı ve sahurda ise kahvaltı verildi. Mercimek çorbası, etli nohut, pilav, cacık, lokma ve keşkekten oluşan 1000 kişilik menü için malzemeler günler öncesinden toplandı. Cami caddesindeki bazı vatandaşların evlerinin önünde yapılan yemekler, vatandaşlara ikram edildi.

Yoğun kalabalığın ilgi gösterdiği iftar, teravih ve sahur yemeklerinde, vatandaşlar kadir gecesini aileleriyle birlikte meydanlarda dua ederek geçirdi.

Ortakent Merkez Cami İmamı Hasan Sönmez, vatandaşlarla birlikte çok güzel duygular yaşadıklarını söyledi. Hayırsever vatandaşlar sayesinde güzel bir kadir gecesi geçirdiklerini ifade eden Sönmez, şöyle konuştu:

“Mübarek Kadir gecesine ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Bu akşam hayırsever kardeşlerimizle beraber yaklaşık 1000 kişilik yemek tertipledik.  Bugünü yaşadığımız için mutluluk yaşıyoruz. Etkinliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun kendilerinden. ” dedi.

Yaklaşan mübarek Ramazan Bayramını da kutlayan Sönmez; “İnşallah ülkemiz olarak, İslam alemi olarak, insanlık olarak mutlu, huzurlu bir şekilde bayram geçiririz. Ülkemizde istemediğimiz bu olayların bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Birlikteliğin, kardeşliğin, dostluğun daim olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu