GündemManşetSpor

YENİLENEN YÜZÜYLE “STORE BODRUM” SATIŞA BAŞLADI

store_bodrum (11)Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı ‘Store Bodrum’ düzenlenen açılış kokteyli ile satışa başladı.

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un lisanlı ürünlerinin satıldığı ‘Store Bodrum’ yeni ürün çeşitleriyle eski yerinde yeniden hizmet vermeye başladı. Düzenlenen açılış kokteyline kulüp başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Belediye meclis üyesi Niyazi Atare, kulüp yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Açılışa katılanlar yeni ürünleri çok beğenirken, ürünlerden de satın aldı. Kadın ve erkek yetişkin ürünlerinin satıldığı ‘Store Bodrum’da önümüzdeki günlerden itibaren çocuk ve bebek ürünleri de satışa sunulacak.

Geçtiğimiz sezon 3. Lig’de şampiyonluk yaşayan Bodrumspor’un, şampiyonluğa özel hazırlanan ”Şampiyon Bodrumspor” tişörtü ise taraftarlardan en çok ilgiyi gören ürün oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu