ManşetSpor

Haydi Bodrum Denizin Kızlarına Desteğe

Rövanş 19 Kasım'da

 

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları kapsamında İtalya’nın SSV Brixen Sudtirol takımı ile karşılaşan ve maçı 27-36 kazanarak Bodrum’a dönen Denizin Kızları, THF Kadınlar Süper Ligi 10. Hafta mücadelesi için Bursa BBSK ile kendi evinde sahaya çıkıyor.

EHF ve THF maçları kapsamında en zorlu haftayı yaşayan Armada Praxis Yalıkavak Spor, 8 günde oynayacağı 3 önemli karşılaşma için seyircisinin desteğini bekliyor. EHF Kupa karşılaşmasın ilk maçında 9 sayılık farkla önemli bir maç kazanan ve THF lig maçı 10. Hafta karşılaşmasını da kazanmak için sahaya çıkacak olan Denizin Kızlarına destek olmak için 14 Kasım Salı günü saat 17:00’de başlayacak olan mücadelede tribünlerdeki yerinizi alın.

Armada Praxis Yalıkavak Spor, 19 Kasım Pazar günü Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları rövanş maçında İtalya’nın SSV Brixen Sudtirol takımı ile yine Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda karşılaşacaklar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu