EkonomiGündemManşet

GESİFED’DEN BESİAD’A ZİYARET

BESİADGüney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni üyesi Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD)’ni Bodrum’da ziyaret etti.

Ziyarette BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Emre Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine Denizli, Muğla, Aydın bölgelerini kapsayan ve Denizli merkezli tek federasyon olan GESİFED tanıtıldı.

Ziyarete GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar, GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu, GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orçun Alptekin, GESİFED Yönetim Kurulu Saymanı İzzet Özer ve GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Köseoğlu katıldı.

GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar tarafından; GESİFED’ in Denizli Genç İşadamları Derneği(DEGİAD), Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği(DESİAD), Denizli İş ve Meslek Kadınları Derneği(DENSOR), Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği(GİKAD), Aydın Girişimci Kadınlar Derneği(AGİKAD), Türk Sanayiciler ve İşadamları Derneği(TÜSİAD) ve Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları Derneği (DİMSİAD) ‘ni üye olarak barındırdığı ve GESİFED’ in, bünyesinde 24 federasyon, 186 dernek,  24,100 iş insanı ve 40 bine yakın şirketin yer aldığı İstanbul Merkezli Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu(TÜRKONFED) üyesi olduğu aktarıldı.

Muğla bölgesinden ilk üye olan BESİAD ile birlikte GESİFED’ in daha da güçleneceği, Muğla Bölgesinin kalkınması için atılacak adımların konuşulduğu toplantıda sanayici ve işadamlarını birleştirme çağrısı yapıldı. Güney Ege’de bulunan aynı amaçlara sahip dernekleri federasyon çatısı altında toplamayı amaçladıklarını belirten Salgar, “Sanayici ve iş dünyasının sorunlarına ortak olup çözüm bulup, projeler üreterek bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla federasyonun 5 yıl önce kurulduğunu belirtti.

BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Emre Köroğlu ziyaretlerinden dolayı GESİFED Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek; derneğin yapısından, komisyonlarından ve gerçekleştirdiği projelerden bahsetti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu