AsayişGündemManşet

PINAR’DAN KÖTÜ HABER…

Muğla‘nın Ula ilçesinde, 5 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in ormanlık alanda cansız bedenine ulaşıldı.

Akyaka Mahallesi’nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz’da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu.

Akyaka Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Gültekin’i bulmak için çalışmalarını sürdürdü. Genç kızın ablası Sibel ve annesi Şefika Gültekin, Akyaka Jandarma Komutanlığına gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pınar Gültekin’in en son görüldüğü Menteşe ilçesindeki bir alışveriş merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan Jandarma ekipleri oluşturdukları özel ekiple sabah saatlerinde Yerkesik Mevkiinde ormanlık alanda acı manzara ile karşılaştı.

İlk belirlemelere göre cinayet şüphesi üzerinde duran ekiplerin olay yeri incelemesinin ardından Pınar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldış.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu