GündemManşet

102 YAŞINDAKİ EMETİ KARAAĞIL’A ZİYARET

Muğla Valisi Esengül Civelek, Anneler Günü dolayısıyla 102 yaşındaki Emeti Karaağıl’ı evinde ziyaret ederek, anneler gününü kutladı.

İl genelinde 100 yaş ve üzeri 64 annenin bulunduğunu belirten Vali Civelek,” Anneler Günü dolayısıyla Değerli Büyüklerimiz Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız ve Vefa Destek Grubu üyeleri tarafından devletimizin şükran duygularının en iyi şekilde hissettirilmesi amacıyla evlerinde ziyaret edilecek” dedi.

Vali Civelek ziyaretinde Değerli Büyüğümüze çeşitli hediyeler takdim ederek, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun selam ve sevgilerini iletti.

Vali Civelek, “Hz. Hatice Vakfı ve İçişleri Bakanlığı Anneler Gününde 100 yaş ve üstü yaşlardaki anneleri unutmayarak ortaklaşa bir proje hayat geçirdi. Proje kapsamında 81 ilde hayatlarını sürdüren 100 yaş ve üstü 5 bin 529 anne için Sakarya’da “Cennet Anneleri” ismiyle bir hatıra ormanı oluşturuldu.” Dedi.

Sakarya’da dikilen ağaçlara 100 yaş üzerindeki annelerin isimlerinin verildiği bir hatıra ormanı oluşturulduğunu ifade eden Vali Civelek, dikilen ağacın sertifikasını 102 yaşındaki Emeti Karaağıl’a teslim etti.

“Vali Civelek, Anneler Günü’nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti”

Vali Civelek, Anneler günü dolayısıyla Şehit Annelerini de evlerinde ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

Menteşe İlçesi Ortaköy Mahallesinde yaşayan Şehit P. Atğm. Yıldıray Çeltiklioğlu’nun annesi Seza Çeltiklioğlu’nu ve Karşıyaka Mahallesinde yaşayan Şehit Jandarma Er Nazmi Sungur’un annesi Fatma Sungur’un Anneler Günü’nü kutlayan Vali Civelek, şehit annelerinin şehitlerimizin en değerli emaneti olduklarını ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu