GündemManşetSpor

BODRUMSPOR U16 TAKIMI SON 24’E KALDI

bodrumsporu16 (7)Bodrum Belediyesi Bodrumspor U16 takımı, Uşak’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Finallerinde şampiyon olarak son 24 takım arasına kaldı.

B.B. Bodrumspor U16 takımı Uşak’ta düzenlenen ve 6 takımın mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası 1. Etap Finallerinde şampiyon olarak, önümüzdeki günlerde belirlenecek 4 farklı ilde 4 grupta oynanacak olan Türkiye Şampiyonası 2. Etap Finallerine katılacak.

B.B. Bodrumspor U16 takımı Uşak’ta çıktığı ilk maçta, Çanakkale Kepezspor U16 takımını 3-0 mağlup ederken, İzmir Pınargücüspor ile de golsüz berabere kalarak finale yükseldi. Finalde ise Kütahya Yeşilayspor ile karşılaşan B.B. Bodrumspor U16 takımı, zorlu geçen maçı Murat Öz’ün 55’inci dakikada attığı muhteşem gol ile 1-0 kazanarak, Türkiye Şampiyonası 1. Etap Finallerinde şampiyon oldu.

Alınan bu sonuçla büyük sevinç yaşayan B.B. Bodrumsporlu genç futbolcular ve teknik ekip, Türkiye Finalleri 2. Etap karşılaşmaları öncesi oynanan futbol ile de göz doldurdular. Final karşılaşmasını izleyen ailelerde büyük sevinç yaşarken, aileler çocuklarının sevinçlerine de ortak oldular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu