ManşetSpor

Çağdaş Bodrum İstanbul’dan Puanla Döndü

Darüşşafaka ile Kıran Kırana Mücadele

 

Lige çıktığından bu yana her karşılaşmasında seyircisine yaşattığı heyecan ile lige tutunma mücadelesine devam eden Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. Hafta karşılaşmasında Darüşşafaka Lassa ile mücadele etti.

İstanbul Darrüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Can Uğur Öğüt, Dominic Jordan Artis, Jaron Tremel Johnson, Amar Alibegovic, Ahmet Duverioğlu ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor karşılaşmanın il periyodunu 23-26 önde tamamlayarak ikinci periyodu daha etkili oynadı. Maçın ilk yarısını yüksek üçlük atışlarıyla 47-52 önde tamamlayan Çağdaş Bodrum spor kalan iki periyotta da rakibine oranla daha hızlı ataklar geliştiren ve savunmasında etkili oynayan taraf oldu. Üçüncü 10 dakikayı aldığı ribauntlarla ve top paylaşımları ile  74-75 önde geçen Çağdaş Bodrum Spor, maçın son düdüğünde karşılaşmadan 97-103 skorla galip ayrıldı.

Çağdaş Bodrum Spor ligin 20. Haftasında 12 Şubat Pazartesi günü saat 19:00’da Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda Bursaspor İnfo Yatırım ile oynayacak. Son dönemde çıktığı karşılaşmalarda kendi evinde karşı takım için zor bir rakip olan Çağdaş Bodrum Spor ve Bursaspor İnfo Yatırım arasında oynanacak ve oldukça çekişmeli geçecek bu karşılaşmaya tüm Muğla Halkı davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu