AsayişGündemManşet

ÇOCUKLARINI KAÇIRDIĞI İDDİA EDİLİYOR

pageBodrum’da yaşanan bir olayda sömestr tatili için çocuklarını yanına alan baba Mehmet Y., çocuklarını geri getirmesi gereken gün çocuklarıyla birlikte ortadan kayboldu.

Mehmet ve Ayşe Y. çifti bir süre önce ayrılma kararı aldı ve mahkeme görülene kadar çiftin 2 çocuğu anneye verildi. Bodrum’da ailesinin yanında çocuklarıyla birlikte yaşayan Ayşe Y. verilen karar ile çocukları Gülce ile Mustafa’yı 23 Ocak Pazartesi günü babası Mehmet Y.’ye götürülmek üzere görevlilere teslim etti. Aydın’ın Germencik ilçesi Dampınar köyünde yaşanan baba Mehmet Y. çocuklarını 29 Ocak Cuma günü saat 17:00’da teslim etmesi gerekiyordu ancak çocuklarını getirmedi.

Ayşe Y. ve ailesi yaşanan bu durum üzerine karakola başvurdu. Polislerin ulaştığı Mehmet Y. babasının hasta olduğunu Cumartesi günü çocuklarını getireceğini söyledi ancak Mehmet Y. Cumartesi günü çocuklarıyla birlikte ortadan kayboldu. Anne Ayşe Y. ve ailesi olay ardından durumu polise bildirerek, avukatlarıyla birlikte gerekli işlemleri başlattı.

Jandarma ekipleriyle birlikte Baba Mehmet Y.’n,in yaşadığı Dampınar Köyüne giden Ayşe Y. ve ailesi yine çocuklara ulaşamadı. Jandarma ekipleri köyde yaptıkları genel aramada da Mehmet Y. ve çocuklara ulaşamazken, Mehmet Y. hakkında yakalama emri çıkartıldı.

Bu pazartesi günü Bodrum Cumhuriyet Ortaokulunda okuyan Gülce ile yine aynı okulun ana sınıfında öğrenim gören Mustafa’nın anneleri Ayşe Y., yetkililere seslenerek çocuklarının bir an önce bulunmasını istedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu