AsayişGündemManşet

ARAMALARA KOMANDOLAR KATILDI…

Bodrum’da ki kişinin öldüğü silahlı saldırının failini yakalamak için havadan ve karadan arama çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Gölköy Mahallesi’nde, balık çiftliğinde çalışan iki kişinin silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin güvenlik güçlerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay yerinden kaçan ve eşkali belirlenen katil zanlısını yakalama çalışmaları, yarımada genelinde ve özellikle cinayetin gerçekleştiği bölgeye yakın ormanlık alanda jandarma ve bölgeye sevk edilen yaklaşık 40 komandonun katılımıyla sürdürülüyor.  

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı çok sayıda asayiş ve trafik ekibi de Güvercinlik, Bodrum, Torba ve Gölköy kara yolunda yol kontrolü yaparak sürücülerini ve araç içerisindekileri tek tek kontrol ediyor. Ekipler ayrıca kapalı araçların içerisini inceliyor.

Çalışmalara, Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığının Muğla’ya görevlendirdiği, “emniyetin uçan gözü” olarak nitelendirilen helikopteri de gece uçuşu yaparak destek veriyor.

Öte yandan silahlı saldırıda yaşamını yitiren su ürünleri mühendisi 26 yaşındaki Hamdi Ekim Serdaroğlu’nun cenazesi, ikindi vakti Bitez Kaynak Cami’sinde kılınan cenaze namazı sonrasında Bitez Mezarlığında defnedildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu